E-mail: hotelvital@hotelvital.hu Telefon: +36 30 550 0472

Wellness

Szállodánk wellness részlege kikapcsolódást nyújt az aktív és passzív pihenés híveinek egyaránt.

Kényeztesse magát termálvizes élménymedencében (egyenesen a közeli, karosi termálkútról érkezik hozzánk a termálvíz), úszómedencében, valamint az intim atmoszférát nyújtó finn- és infra szaunákban vagy próbálja ki sószobánkat.

Wellness részlegünk alapterülete közel 600 nm, így az egy főre jutó wellnessrész országos tekintetben az egyik legkiemelkedőbb. Hogy ez miért is fontos? Nálunk még teltház esetén is alig fordul elő elő, hogy wellness részlegünkben zsúfoltság legyen, ahol mindenki megtalálhatja a kedvére való elfoglaltságot.

Folyamatosan mélyülő úszómedencénkben, amely 27-30 Celsius fokos, kedvére róhatja mindenki a köröket. Ezt kisgyermekekkel is biztonságban megteheti bárki, mivel a vízmélység 120-145 cm között van. Aki testét szeretné kényeztetni úgy, hogy közben igazi élménnyel legyen gazdagabb, annak termálvizes élménymedencénket kell kipróbálnia. Itt kellemesen meleg, 32-34 Celsius fokos vízben lazulhat el, ahol automatikusan 6-féle pezsgőfunkció követi egymást.

Egy wellness életérzés elengedhetetlen része a szauna. Nálunk erre 2 finn-, és 1 infraszaunában van módja, amelyeknél a hidegvizes esőztető zuhanyon kívül természetesen tartozik egy 14 Celsius fokos merülőmedence is.

Vendégeink, akik az aktív pihenésre szavaznak a konditeremben edzhetnek ahol szobakerékpárokat, súlyzókat, erősítő eszközöket találnak.

A szálloda vendégei számos masszázs kezelés közül választhatnak. A „hagyományos” masszázstechnikák mellett érdemes kipróbálni a lazító és stresszoldó különleges aromamasszázst, amely során az egész testet az aktuális állapothoz választott illóolajokkal kezelik. Tapasztalt, okleveles masszőrünk szeretettel várja az ellazulásra vágyókat.

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!