HU

E-mail: hotelvital@hotelvital.hu Telefon: +36 30 550 0472

Zalakarosi Fürdő

Zalakarosi Fürdő

Az 1965-ben alapított Zalakarosi Fürdő – az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően – mára Magyarország egyik legnagyobb fürdője lett, nyáron több mint 5000 m2 vízfelület áll a Vendégek rendelkezésére, ebből kb. 1 500 m2 vízfelület fedett. A fürdő az utóbbi években teljesen megújult. A terápiás szolgáltatások mellett a wellness fellegvára lett.
A páratlan természeti környezet és az itt lakók vendégszeretete mellett a város elsődleges vonzerője a gyógyfürdőkomplexum, amely több mint 55 éves múltra tekint vissza.

Hotel Vitál Zalakaros - Gyógyfürdő wellness

Zalakarosi gyógyvíz

zalakarosi gyógyvíz Európában is egyedülálló nátriumkloridos és hidrogénkarbonátos hévíz, amely a jodid- és bromid-ion tartalma következtében a jódos-brómos, szulfid-ion tartalma miatt pedig a kénes gyógyvizek csoportjába sorolható. A víz enyhén radioaktív,
metabórsav tartalma igen nagy. A gyógyvíz legjobb hatását a krónikus nőgyógyászati, a mozgásszervi és ízületi betegségek gyógyításában, az idegrendszeri-, szív- és keringési-, valamint anyagcserezavarok kezelésében fejti ki.

hotel vital zalakarosi gyogyfurdo gyogymedence

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!