Foglalás
Bezár

Szállodánkkal együttműködő partnerek

Biczó csárda



A Biczó Csárda & Lovas panzió az Alföld szívében, Kecskeméttől alig félórányira, az 52-es számú főút mentén, a Kiskunsági Nemzeti Park csodálatos természeti környezetében helyezkedik el. A csárda tökéletese helyszíne, családi és társasági eseményeknek, esküvőnek, báloknak, ballagási ebédnek, osztálytalálkozónak, bankettnek, születésnapnak. A változatos elrendezésű 50 fős kisterem, 100 fős borospince, 150 fős muskátlis terem, vagy a 300 fős étterem a családi rendezvényeken túl kiváló helyszínként szolgál vállalati rendezvények, konferenciák, fogadások, évzáró partik, bor és pezsgőkóstolók, csapatépítő tréningek, családi napok megtartására is. A kerthelyiség további 300 fő befogadására alkalmas, amelyet árnyas fák, hatalmas zöldfelület, rengeteg virág és egy kültéri kemence tesz még hangulatosabbá. A gyerekeket pedig modern játszótér, homokozó és trambulin várja.

Adrenalin energiaital / Szent István pezsgő



A Royalsekt Zrt. a több évszázados izsáki szőlő és borkultúra hagyományaira támaszkodva működik. E kultúra igazán gyümölcsözővé az 1800-as évek utolsó harmadában vált, amikor megszületett a speciális helyi szőlőfajta, az Izsáki Sárfehér, amely ma Izsáki Arany Sárfehér néven eredetvédett Hungarikum. Erre alapozva építették fel az izsákiak a helyi borkultúrát, amelynek az Izsáki Állami Gazdaság fejlesztő munkájának köszönhetően, 1972-től a pezsgőgyártás is a részévé vált. A Royalsekt Zrt. 2009-ben kezdte meg működését, ezzel létrehozva Közép-Európa egyik legnagyobb és legmodernebb, 100%-ban magyar tulajdonba lévő pezsgőgyárát. A Duna-borrégió tagjaként a Royalsekt Zrt. is fogadja a Kunsági borvidékre látogató bor- és pezsgőkedvelő turistákat. Pincészetünkben előzetes egyeztetés alapján lehetőség van pezsgő-és borkóstolásra is.

Izsáki Házitészta kft



Vállalkozásunk 1990-ben alakult, 100 %-ban családi vállalkozás. A tevékenységi kör minőségi száraztésztagyártás és értékesítés, pasztőrözött tojáslé gyártás és értékesítés. Üzemeink a kor követelményeinek megfelelő, az Európai Unióban is elfogadott technológiával, gépsorokkal (tojás pasztőrözése, olasztípusú gyártó gépsor, számítógép által irányított szárító szekrények, csomagológépek) segítségével készítjük termékeinket. Üzemeink mind külsőleg, mind belső kialakításában Euro-komform. Napi termelésünk kb. 15-20 tonna. A raktárainkban összesen 50 fajta különböző formátumú tészta folyamatosan kereskedőink rendelkezésére áll.

Signum



A Signum Alfa Sped Kft-t fuvarozással és fuvarszervezéssel foglalkozó szakemberek alapították 2006-ban; fő tevékenysége a közúti áruszállítás, fuvarközvetítés és földmunkavégzés.

Saját gépparkunkkal, képzett alkalmazottainkkal és alvállalkozóinkkal állunk megrendelőink rendelkezésére. Megbízásainkat minden esetben határidőn belül, az elvárható legmagasabb színvonalon teljesítjük, vállalkozásunkat a változó piaci igényeknek megfelelően folyamatosan fejlesztjük. Tevékenységünket az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségbiztosítási rendszer szerint végezzük.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!