Foglalás
Bezár

Projektinfo

Projektek bemutatása

A kedvezményezett neve: Izsák-Kenyér Kft.
Projekt címe: Napelemes rendszer telepítése a IZSÁK-KENYÉR Kft-nél
Projekt azonosító száma: GINOP-4.1.4-19-2020-01760

Támogatás összege: 8 511 250 Ft
Támogatás mértéke: 55%
Projekt ideje: 2021.01.12 - 2021.06.30.

Projekt bemutatása: A fejlesztésnek köszönhetően a megújuló energiaforrás-felhasználásával, az energiafogyasztás fedezését szolgáló napelemes rendszerek telepítésével csökkenni fog az üvegházhatású gázkibocsátás és a vállalkozás rezsiköltsége. A projekt célja egyszerre szolgálni a környezettudatos gazdasági versenyképesség erősítését, a környezetterhelés és a felhasznált primer energia mennyiségének csökkentését, illetve a vállalkozás rezsiköltségeihez kötődő terheinek enyhítését.

A fejlesztendő épület Zalakaroson, Üdülő sor 6/b. szám alatt található. Az épületre a tervezett napelem rendszer került: 133 db LOGI SOLAR LR4-72 HPH-450M W napelem, GOODWEE 50GWKN-MT inverter.

A projekt megvalósítása során egy hálózatra termelő 59,85 kWp teljesítményű napelemes rendszer beszerzése és telepítése valósul meg; továbbá a kapcsolódó szerkezeti- és tartóelemek beszerzése és telepítése, az épület elektromos rendszeréhez illetve a hálózathoz való csatlakozáshoz és a műszakilag biztonságos működéshez szükséges elemek beszerzése és ezek kiépítése; akkumulátorok; mérő- és szabályozó berendezések beszerzése és felszerelése. A napelemes rendszer kizárólag a fejlesztéssel érintett épület tetőszerkezetén került elhelyezésre.


Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!