E-mail: hotelvital@hotelvital.hu Telefon: +36 30 550 0472

Családi apartman – 4 db

Családi apartmanjaink szállodánk első és második emeletén találhatóak, 40 nm alapterületűek, két szobásak és az egész szoba előtt végig húzódó erkéllyel rendelkeznek. Az erkélyre csak a nappali szobából van kijárat, a hálószoba ablaka is oda néz. A pihentető alvást a hálószobában a boxspring alapon lévő 2 db 20 cm magas, 90×200 méretű új matrac, a nappaliban pedig hazai gyártású, 2023 tavaszán gyártott, kényelmes, 140×200 méretű kinyitható kanapé biztosítja. Nagyobb családok esetén lehetőség van további 1 db 90×200 méretű pótágy és babaágy elhelyezésére is.

A kellemes hőmérsékletről fan-coil rendszer gondoskodik, amely télen fűti, nyáron hűti a szobát. A nappaliban nagyképernyős TV, minibár termékekkel feltöltött hűtőszekrény, 4 db kényelmeszék asztallal, a hálóban pedig kisebb, síkképernyős TV gondoskodik a kényelemről, szobaszéf a biztonságról. Ingyenes WIFI az egész szállodában elérhető. A fürdőszobák zuhanyzósak, hajszárítóval, törölközőszárítós radiátorral felszereltek, igény esetén babafürdető kádat és WC fellépőt is biztosítunk.

Szállodánkban minden szabadidős szolgáltatást gratis vehetnek vendégeink igénybe, melyek az alábbiak:

  • biliárd
  • csocsó
  • konditerem
  • gyermekjátszó szoba
  • mini könyvtár
  • sakk

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!